B2B, Business meeting

beeld5.

De Beurs Bike-Brussels is een mooie gelegenheid waar zowel producenten als handelaren elkaar kunnen ontmoeten. Vrij of op afspraak, in een daarvoor speciaal voorbehouden VIP ruimte, de « Bike Brussels dealers lounge ».

Op vraag van talrijke fabrikanten en invoerders, en in samenspraak met de organisatoren, de sectoriële verenigingen en BECI «Brussels Entreprises Commerce and Industry» wordt een conferentie georganiseerd onder de noemer:

De Lage Emissie Zone en (para)fiscale aspecten van de bedrijfsfiets

Vanaf 2018 zal over het volledige grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de lage-emissiezone (Low Emission Zone, LEZ) gefaseerd worden ingevoerd. De maatregel bepaalt welke voertuigen, in functie van hun milieuprestaties en de gebruikte brandstof, het gewest mogen binnenrijden. Ze is van toepassing op auto’s en lichte bedrijfsvoertuigen, maar niet op vrachtwagens van meer dan 3,5 t.

Welke voertuigen worden niet meer toegelaten in het Brussels Gewest vanaf januari 2018? Bestaan er overgangsmaatregelen? Zijn er vrijstellingen/uitzonderingsregelingen toegestaan voor specifieke categorieën van voertuigen? Het antwoord op deze vragen en meer komt u te weten op deze infosessie.

Daarnaast kan u alles ontdekken over de (para)fiscale aspecten van de bedrijfsfiets. Wanneer wordt een bedrijfsfiets beschouwt als voordeel van alle aard en wanneer niet? Welke kosten zijn 120% aftrekbaar voor de werkgever en welke niet? Wat met de RSZ? De fiscale en sociale regelgeving voor het gebruik van de fiets door de werknemer komt uitgebreid aan bod.

Klik hier voor de uitnodiging en het uitgebreide programma (2017).

Al deze business evenementen zijn zeer doelgericht ; het maximaal stimuleren van de fietssector door het aanmoedigen en ontwikkelen van commerciële akkoorden.

Een mooie gelegenheid ook om te genieten van enkele locale culinaire specialiteiten…

 

beeld-4-beurs