Bike Brussels Awards

Schrijf je in voor de Bike Brussels Awards 2020

Zet jouw bedrijf, start-up of school zich ook in voor een fietsvriendelijk Brussel? Dan wint jouw fietsproject straks misschien wel een Bike Brussels Award. Indienen is heel eenvoudig. Gewoon hieronder op de juiste knop klikken en de korte vragenlijst invullen. Dat kan nog tot vrijdag 22 mei.

 

Je project voldoet aan deze 3 criteria:
→ Je initiatief zet zoveel mogelijk Brusselaars van 16 tot 99 jaar actief in beweging (fiets, step, wandelen, ..)
→ Je idee stimuleert functionele verplaatsingen, bv. naar het werk, school, hobby’s, winkel …
→ Je initiatief inspireert andere organisaties om van Brussel een fietsstad te maken

Je wint driedubbel
De winnaars krijgen naast de titel van Bike Brussels Laureaat ook promotie op de kanalen van Bike Brussels en zijn (media)partners. In de categorie ‘Bedrijven en Start-ups’ krijgt de winnaar bovendien een professionele, op maat gemaakte bedrijfsfilm. In de categorie ‘Scholen’ krijgt de winnaar een budget om nieuwe fietsplannen te realiseren.

Wie een project indient krijgt op de Bike Brussels-expo sowieso een plaats in een infotentoonstelling. Zo toon jij jouw fietsidee meteen aan een breed publiek. Ten slotte ontvangt elke kandidaat een gratis toegangscode voor de Bike Brussels-expo. Deze code is geldig voor alle medewerkers van je bedrijf, of school.

Wanneer indienen?
Dien je aanvraag voor de Bike Brussels Awards in ten laatste op vrijdag 22 mei 2020. Daarna werpt een vakjury van fietsexperts een kritische blik op alle correct ingevulde dossiers. De winnaars worden bekendgemaakt vanaf 17 september tijdens het B2B-evenement Brussels New Mobility en Bike Brussels-expo, in Tour & Taxis.

Lees hier het volledige reglement  van de Bike Brussels Awards.