Bike Brussels Awards

Op initiatief van Brussel Mobiliteit en Minister Elke Van den BrandtBike Brussels Awards 2022

 

De inschrijvingen zijn gesloten / Wij danken de vele ondernemingen en scholen voor hun kandidatuur en nodigen u uit op de officiële uitreiking van de Bike Brussels Awards 2022 op 25 maart om 12 uur, tijdens de inhuldiging van het Salon.

 

Je project voldoet aan deze 3 criteria:
→ Je initiatief zet zoveel mogelijk Brusselaars in beweging (fiets, step, wandelen, ..)
→ Je idee stimuleert functionele verplaatsingen, bv. naar het werk, school, hobby’s, winkel …
→ Je initiatief inspireert andere organisaties om van Brussel een fietsstad te maken

Je wint driedubbel

De winnaars krijgen naast de titel van Bike Brussels Laureaat ook promotie op de kanalen van Bike Brussels en zijn (media)partners. Bovendien ontvangt elke winnaar een bedrijfsfilm waarin zijn initiatief wordt voorgesteld en die kan worden gebruikt om te communiceren op het web en op sociale netwerken.

Wie een project indient krijgt op de Bike Brussels-expo sowieso een plaats in een infotentoonstelling. Zo toon jij jouw fietsidee meteen aan een breed publiek. Ten slotte ontvangt elke kandidaat een gratis toegangscode voor de Bike Brussels-expo. Deze code is geldig voor alle medewerkers van je bedrijf, of school.

Wanneer indienen?
U kunt uw kandidatuur voor de Bike Brussels Awards indienen tot 8 maart 2022. Alle correct ingevulde inzendingen worden vervolgens voorgelegd aan de vakjury. De winnaars worden bekendgemaakt op 25 maart 2022 om 12 uur, tijdens de officiële opening van het Bike Brussels salon in Tour & Taxis.

Lees hier het volledige reglement van de Bike Brussels Awards.

Dit zijn de winnaars van de editie 2019: BIKE-BRUSSELS-AWARDS-2019-resultats-resultaten