B2B EVENTS : Cargo Bike Day


VRIJDAG : SPECIALE DAG B2B


Conferentie B2B

Bike Brussels organiseert tijdens de professionele dag op vrijdag 22 maart 2024 een reeks B2B conferenties rond het thema bakfietsen en cyclo-logistiek. Professionals uit de sector krijgen de kans om de laatste trends en innovaties op dit snel groeiende gebied te ontdekken.

De conferenties zullen worden geleid door deskundigen die hun kennis en ervaring met de deelnemers zullen delen. De onderwerpen zullen een breed scala aan thema’s bestrijken, zoals de voordelen van vrachtfietsen voor bedrijven, de uitdagingen van stedelijke logistiek en financieringsoplossingen.

Het volledige conferentieprogramma zal in september beschikbaar zijn. We nodigen u uit om onze website en sociale netwerken in de gaten te houden voor meer informatie.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Bike Brussels beurs.


Test Ride “Cargo Bikes”

Bike Brussels biedt u de mogelijkheid om verschillende Cargo Bikes te testen met het advies van professionals die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste fiets voor u. die u kan helpen de juiste te kiezen voor uw gebruik. Van het vervoer van goederen tot het vervoer van kinderen, een breed scala van Cargo Bikes zal tot uw beschikking staan


Nocturne

18:00 => 20:00: AfterWork: Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te socialiseren en te delen.


Dit programme wordt aangeboden door Pro Velo in het kader van het programma Bike For Brussels op de beurs Bike Brussels.

 

 

 

Bike for Brussels Village wordt georganiseerd door Pro Velo op initiatief van Brussel Mobiliteit.

 

   

 

In het kader van de tentoonstelling Bike Brussels