B2B EVENTS : Cargo Bike Day


VRIJDAG 24 MAART: SPECIALE DAG B2B


Inhuldiging van de Salon Bike Brussels

12h00 => 13h30: Inhuldiging in aanwezigheid van de gewestelijke minister van Mobiliteit, de federale minister van Mobiliteit en de schepen van Mobiliteit van de Stad Brussel


Conferentie B2B

13h30 => 15h00: Bike as a Service »
De fiets wordt steeds meer een alledaags item. Maar om deze dynamiek in stand te houden, moeten we alle diensten ontwikkelen waarmee fietsers minstens even comfortabel op weg kunnen als automobilisten. Stand van zaken van huidige en toekomstige innovaties.
 Julien de Labaca, Expert en Mobiliteit van le Facilitateur de Mobilité

 
15h30 => 16h30:De bakfiets: een nieuwe troef voor professionals en leveranciers in Brussel” – Urbike
 
De bakfiets is een echte troef voor Brusselse professionals. Deze conferentie zal een beknopt overzicht geven van de snelle ontwikkeling van de cyclo-logistiek in onze hoofdstad de afgelopen jaren en de omschakeling naar de bakfiets door professionals uit alle sectoren.
 Renaud Sarrazin en Margot Vandorpe, Urbike


Test Ride “Cargo Bikes”

Bike Brussels biedt u de mogelijkheid om verschillende Cargo Bikes te testen met het advies van professionals die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste fiets voor u. die u kan helpen de juiste te kiezen voor uw gebruik. Van het vervoer van goederen tot het vervoer van kinderen, een breed scala van Cargo Bikes zal tot uw beschikking staan


Nocturne

18:00 => 20:00: AfterWork: Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te socialiseren en te delen.


Dit programme wordt aangeboden door Pro Velo in het kader van het programma Bike For Brussels op de beurs Bike Brussels van 24 tot 26 mars.

 

 

 

Bike for Brussels Village wordt georganiseerd door Pro Velo op initiatief van Brussel Mobiliteit.

 

   

 

In het kader van de tentoonstelling Bike Brussels