Back to overview

Orange Ventures

Street + nr.Konijnenburgweg 40
City4212PL Bergen Op Zoom
CountryNederland
Telephone31164728110
E-mailinfo@veeley.nl
Websitewww.veeley.nl
DescriptionStap samen met Orange Ventures in de nieuwe wereld van vervoer en plezier! In 2017 hebben wij fors geïnvesteerd in elektrische mobiliteit. We hebben niet enkel gekeken naar het duurzame, groene karakter van elektrische steps, maar ook naar deze nieuwe trend en het gebruiksgemak.
Products/ servicesDe laatste kilometers naar het werk, verbod op brandstof scooters, het voorkomen van hoge parkeerkosten en niet te vergeten het duurzame karakter zijn voor ons redenen geweest om ons te richten op deze vorm van vervoer. In 2017 is dit begonnen met de elektrische steps van Skotero. Geheel in eigen beheer heeft Orange Ventures enkele bijzondere modellen ontwikkeld die via dealers aan eindgebruikers worden verkocht. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, dus hebben we er naartoe gewerkt
BrandsVeeley: Het design van Veeley is baanbrekend, revolutionair en laat niets aan het toeval over. Het model, de techniek, de gereedschappen en matrijzen zijn eigendom van Orange Ventures BV. Glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geruisloze elektromotor en de lichtgewicht aluminium constructie zorgen ervoor dat de Veeley is de best denkbare rijeigenschappen heeft. Gemakkelijk, snel en veilig verplaatsen!