Animaties & demonstraties


Programma BIKE BRUSSELS 2022


 

Expo Old Bike

Een unieke tentoonstelling van een oude collectie racefietsen

 

 

 


Pumptrack

Toegankelijk, goed voor de gezondheid, uitdagend, vriendelijk en synoniem voor gegarandeerd plezier, wat wil je nog meer? De Pumptrack wacht op je!

Gratis animatie en fietsen voor alle leeftijden!

Klik voor meer info

 


Trialbiker: Kristian Herba

Deze fietsliefhebber is een onbetwiste ambassadeur voor Green Velo, het 2000 kilometer lange fietsparcours door het prachtige landschap van Oost-Polen. Krystian is een groot sportman, een kampioen wielrenner die de trappen van wolkenkrabbers over de hele wereld beklimt. In 2016 brak hij het record door op de trappen van het het Atomium te springen. Tijdens Bike Brussels zal deze vaste waarde van “Poland’s Got Talent” twee ongelooflijke shows per dag geven, om 15.00 en om 17.00 uur. Emoties gegarandeerd!

Klik voor meer info


Bike Afterwork

Feestelijke Afterwork op vrijdag, tussen 18 en 20 uur !

De gelegenheid om samen van een drankje te genieten tijdens de feestelijke nocturne om de eerste dag van de Beurs af te sluiten, met La Jacqueline, een muzikaal collectief uit Brussel bestaande uit muziek- en fietsliefhebbers. Ze zullen ons betoveren met hun muziek op wielen.

 


Animotion

Velodrome tafel: uit te proberen met familie of vrienden. Sfeer gegarandeerd!

 

 

 


Met de fietssimulator op groot scherm kunt u zichzelf in een echte situatie plaatsen om uw prestaties op de weg te testen … virtueel.

 

 

Klik voor meer infoAmbubrousse

is een brancard gemonteerd op een frame, gedragen op twee fietswielen, en getrokken door een fiets of motorfiets. Hij is duurzaam, gemakkelijk te maken en te repareren, comfortabel en multifunctioneel, allemaal kwaliteiten om mensen in Afrika en elders te helpen die patiënten naar afgelegen gebieden moeten vervoeren. Je kunt het ontdekken en testen.

Klik voor meer info


De TukTuk is veel meer dan een fiets!

Het is een middel tot zachte mobiliteit voor senioren: een gepersonaliseerde wandelservice voor mensen met beperkte mobiliteit en geïsoleerd zijn; een Brussels netwerk vrijwilligers en partners…TukTuk Jette is het plezier om samen buiten tijd door te brengen ! Je kunt een ritje maken en dit nieuwe sociale verbindingsmiddel uitproberen

Klik voor meer info

 


Rickshaw

Vanelo zal met zijn elektrische RICKSHAW een vervoerdienst aanbieden voor personen met beperkte mobiliteit, tussen de parking van Tour&Taxis en de beurs zelf en dit gedurende de drie dagen van de beurs.

Klik voor meer info


Politie op fietsen

Ook de politie adopteert de fiets vanwege zijn efficiëntie in het verkeer, maar ook bij interventies. Zij zullen ons spectaculaire demonstraties geven.

Cliquez pour plus d’info