Animaties & demonstraties

Meneer Bicycle

Een unieke tentoonstelling van een oude collectie koersfietsen in een hedendaagse setting..

www.monsieurbicycle.be


Pumptrack

Groot ludiek parcours, opgesteld op de Esplanade van Tour & Taxis op zaterdag en zondag.Speciaal bedacht voor kinderen !

 

Cliquez pour plus d’info


Daniele Contino – Wheel Circus

Een circus artiest met een heel eigen stijl die goochelt tussen micromobiliteit en artistiek onevenwicht. Leuk voor groot en klein ! Gewoonweg

“adembenemend”

Cliquez pour plus d’info


Polo Wheel by Belgium Wheelers

Kom de Belgium Wheelers, uitzonderlijk handige mensen op een Monowheel, aanmoedigen tijdens het Frans – Belgisch Kampioenschap dat dit jaar doorgaat op Tour &Taxis.

Het ontdekken waard !


Cyclomax

Cyclomax, c’est une nouvelle série web qui veut sensibiliser les enfants sur l’usage du vélo à Bruxelles. Découvrez les épisodes et ses super-héros au sein du salon !


Bike Party

Feestelijke Afterwork op vrijdag, tussen 18 en 20 uur !

De gelegenheid om samen van een drankje te genieten tijdens de feestelijke nocturne om de eerste dag van de Beurs af te sluiten, met tal van concerten !

Cliquez pour plus d’info


Het project: ‘Fietsvriend’, stelt een eenvoudige oplossing voor: een sticker die weergeeft dat fietsers bij organisaties of horecazaken mogen langsgaan om hulp te vragen (herstelling, water, aanmoedigingen, …).

Wilt u ook fietsers in nood helpen? Vraag uw sticker aan en bestel een pint in Bar Peloton.

https://bit.ly/2OfbW3e


Muzikale nacht en lunch met optreden van de fanfare

Lunchen met de fanfare van Peter Veyt en zijn Brusselse ‘fietsersmuzikanten’. Een ambulante nocturne met de Belgische muzikant Jowan Merckx. https://amorromamusic.wixsite.com/jowan

En om in stijl af te sluiten, kom genieten van intieme concerten in het hart van de beurs: harp, charango, gitaar en zang staan op het menu! https://bit.ly/31cPbyN


Vélosophe

De fiets is universeel. Overal ter wereld en op alle leeftijden, verleidt en fascineert de fiets. Niet verassend dat zoveel creatieveling zich laten inspireren door de fiets om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Fietstentoonstelling.Ontdek een twaalftal uitzonderlijke fietsen, ontworpen door creatieve designer.

https://velosophe.be/